Gymshout.se utvecklas hela tiden. .

Vi jagar ständigt efter trendiga och nya heta stilar när det kommer till träningskläder. En tanke utvecklas och blir något stort.. 

Vi gör allt för våra kunders skull, följ med oss på en spännande och utvecklande framtid.

Vi levererar kvalité..

För oss är det viktigt att man ska känna sig säker och nöjd över den varan man har köpt av oss. Därför trampar vi på gränserna hela tiden och utvecklar vår kvalité. Vi står för kundnöjdhet med vårt märke och kund i fokus..

Hur tillverkas våra kläder..

Våra kläder tillverkas i Asien på certifierade fabriker, Vi kräver att våra fabriker är certifierade för att kunna garantera bra arbetsförhållanden. För oss är det viktigt att alla i hela kedjan av vår produkthantering jobbar under bra förhållanden och mår bra. Vi jobbar även endast med de företag som kan garantera högsta kvalitet. Vår vision är att alla från start till slutkund ska bli så nöjda som möjligt.

VI STÅR FÖR SNABBA LEVERANSER..

Ibland är det svårt att vänta på sin beställning, Vi vet och därför försöker vi alltid hålla ett högt tempo från att du har lagt din beställning tills du har din order hemma hos dig. Vi packar och skickar din beställning till dig så fort det bara går, Med de snabbaste fraktsätten..

Det personliga brevet.

För oss på Gymshout.se är det viktigt att ni får lära känna oss på riktigt. Vår Idè med Gymshout.se grundades under 2018 där vår VD Alexander drev 2 st andra företag och ville utveckla sin verksamhet. Under 2019 sattes planerna ihop och skrevs ned på olika block med papper och penna men även i mobila enheter, En affärsidé, Tankar och funderingar tog fart och flera företag kontaktades för att kunna göra drömmen sann. Leverantörer hittades där kläder skickades fram och tillbaka för att hitta det rätta med det där lilla extra. När våra prototyper stod klara stod vi inför nästa prövning och funderingar.

Allt ska fotograferas eller hur?.

Hur löser vi det på smidigaste och bästa sätt?.

Kommer vi nåt ut och hur gör vi det?

Vi måste ha en hemsida?, Hur utvecklar vi det?

Hur fraktar vi våra paket?

Detta är bara några av de 1000 frågor som antecknades med papper och penna..

Efter många sömnlösa nätter hittades lösningar på många frågor och problem. Äntligen i maj år 2020 stod vi klara och var redo för att ta oss ann vår release.  Vi drog igång i Juni år 2020 och försäljningen tog fart direkt.

Idag omfattar verksamheten av flera personer, Nästan hela familjen involverades för att kunna ta sig ann projektet. Idag levererar vi ca 200 paket per vecka och ökas med en rask takt. Vi letar ständigt efter nya utmaningar och satt sin prägel på hela företaget men även inom vår familj.

Vi är väldigt glada att ni har valt oss på Gymshout.se.